Om Cybarites

Vi har lång erfarenhet inom cyberområdet och har specialiserat oss på management, strategi och förändringsledning. Cybarites kommer av ordet sybarit som betyder “gourmet”, och det är också med en gourmets ögon vi ser på möjligheterna inom vårt område

Dina specialister på Cybarites

Mathias Bjarme

Cybersäkerhetsexpert, rådgivare, auditor, CISSP

Mathias är en erfaren cybersäkerhetsexpert, rådgivare och auditor med över 25 års erfarenhet inom it-säkerhet där han jobbat med både it- och informationssäkerhet, ledarskap, verksamhetsutveckling och cyberstrategi. Han har etablerat ett antal SOC och CSIRT-funktioner, jobbat med Sveriges cyberförsvar, övningar och regelverksuppfyllnad. Han har även lång chefserfarenhet inom både privat och statlig sektor med fullt ansvar för P&L och personal.

+46 70-889 39 33

linkedin.com/in/mathiasbjarme

Katja von Bahr

Manager, Informationssäkerhetsarkitekt, auditor

Katja har lång erfarenhet som chef från olika branscher och är en kunnig informationssäkerhetsarkitekt och auditor. Hon har en gedigen förmåga att utforma, skräddarsy och leda verksamheter mot ett strategiskt mål, oavsett om det handlar om att förfina eller genomföra en omfattande förändringsresa inom organisationen.
Katja har även ett gott track record i att få ordning på krisande organisationer. Katja kommer senast från MSB där hon var chef nationella CSIRT:en på CERT-SE.

+46 70-959 09 96

linkedin.com/in/katja-von-bahr

Kontakta oss

Vi hjälper gärna till att besvara dina frågor

Hälsningar Katja och Mathias